Hvem er jeg

Mit navn er Jens Poulsen, og jeg er født i 1974. Jeg har haft min opvækst i Vejen. Jeg har boet i Haderslev siden 2006.


Jeg blev uddannet socialrådgiver i 1999 fra Den Sociale Højskole i Esbjerg. Jeg arbejdede som socialrådgiver i tre – fire år.


De sidste mange år har jeg arbejdet som konsulent, både i det kommunale og i det private. Jeg har arbejdet med alt fra udvikling/opbygning af sociale tilbud, udviklingsprocesser med medarbejdere, undervisning, organisationsudvikling, betjening af politiske udvalg, ledelsessparring og socialfaglig sparring.


Terapiuddannelse

Jeg har taget min terapeutiske uddannelse ved IFUAM, hvor jeg blev færdig i november 2020.


Jeg kan ikke give en fornuftig forklaring på, hvorfor jeg startede på uddannelsen. Det var en mulighed jeg fik, og så greb jeg den...LÆS MERE

Mit terapeutiske tilhørsforhold

Mit terapeutiske tilhørsforhold ligger hos Carl Rogers' klientcentrerede terapi - en psykoterapeutisk retning inspireret af humanistisk psykologi. Min psykoterapeutiske grundindstilling er eksistentialistisk...

LÆS MERE