Min terapeutuddannelse

Jeg har taget min terapeutiske uddannelse ved IFUAM, hvor jeg blev færdig i november 2020.


Jeg kan ikke give en god forklaring på, hvorfor jeg startede på uddannelsen. Det var en mulighed jeg fik, og så greb jeg den.


På uddannelsen er det blevet til 22 undervisningsmoduler, mere end 50 træningsterapier med øveklienter (både parterapi og individuelle forløb), et gruppeforløb, 17 møder i familiegrupper, 11 møder i terapigrupper, mere end 30 gange i egenterapi og masser af møder i læsegrupper.


IFUAM er et akkrediteret uddannelsesinstitut og er godkendt af Reflektor. Det betyder, at efter gennemførelsen af psykoterapeutuddannelsen hos IFUAM kan de studerende søge optagelse i Dansk Psykoterapeut Forening.


Under uddannelsen ved IFUAM er der fokus på personlig og faglig udvikling. Uddannelsen tager udgangspunkt i Carl Rogers' klientcentrerede terapi, suppleret med gestalt- og kognitiv terapi. Der er under hele uddannelse også fokus på kropslig bevidsthed.


Hos IFUAM er der på psykoterapeutuddannelsen særligt fokus på at træne de terapeutiske færdigheder med tydelig inddragelse af det teoretiske grundlag.


Psykoterapeutuddannelsen hos IFUAM er 5-årig og består af tre forløb, grunduddannelse, træningsforløb og par-, familie- og gruppeforløb. Du kan læse om uddannelsen her.


Individuel terapi

I individuel terapi arbejder vi med, at du bedre kan mærke dine behov både kropsligt, følelsesmæssigt og socialt. Det er ændringer, som betyder, at du får mulighed for at reagere på måder, som passer bedre til dig.LÆS MERE

Hvem er jeg

Mit navn er Jens Poulsen og jeg er født i 1974. Jeg har haft min opvækst i Vejen. Jeg har boet i Haderslev siden 2006.


Jeg blev uddannet socialrådgiver i 1999 fra Det Sociale Højskole i Esbjerg. Jeg arbejdede som socialrådgiver i tre – fire år.

LÆS MERE